Szerzők
›› Alexandra ›› Anikó ›› Doro ›› Enikő ›› Eszter ›› Kriszta ›› Florci ›› Giasway ›› iku map ›› Julia ›› Laszlo Orsolya ›› Laura ›› mesemasa ›› roomann ›› tamajko

1. feladat - Tóth Anikó

2005 óta tanulok a PTE film és esztétika szakján. Jelenleg demonstrátorként dolgozom. Elmélettel és történettel foglalkozom, továbbá a művészettörténet is érdekel. Szeretek a fényképezőgép előtt és mögött is állni.



No és Gábor kedvéért... :) Imádom az állatokat, főleg a kis csinimet, akiről jó lenne minél több szép fotót csinálni, de mivel túl gyors és félős, így ez sokszor nehezen megy. Régen doboltam, de ez már sajnos csak a múlt, úgyhogy épp el is adom a dobom. Akit érdekel,... Célom, hogy eljussak az össze különleges helyre ami érdekel , tehát be akarom járni a világot, és megismerni az összes kultúrát és művészetet!

Aki még nem ismeri, (egy kis reklám neki): http://www.halaszkaroly.hu/index.php Mellesleg szintén paksi, és zseniális. Így el is akarom kezdeni "feldolgozni".

2 Comments:

  1. roomann said...
    gratula, te vagy az első :)
    azért pár mondat még ide fért volna :), de sebaj bármikor bővítheted a bejegyzést. megadhatsz elérhetőséget is. Egy-két saját fotó, kedvenc video stb.
    roomann said...
    Köszi :)

Post a Comment



Újabb bejegyzés Régebbi bejegyzés Főoldal