Szerzők
›› Alexandra ›› Anikó ›› Doro ›› Enikő ›› Eszter ›› Kriszta ›› Florci ›› Giasway ›› iku map ›› Julia ›› Laszlo Orsolya ›› Laura ›› mesemasa ›› roomann ›› tamajko

BÉKAPERSPEKTÍVA - FOTÓPÁLYÁZAT
Miskolc és környéke természeti értékei - különleges nézőpontból.
Beérkezési határidő: 2008. november 4., 12.30 óra.
Bárki előtt nyitva áll az izgalmas lehetőség, hogy Miskolcot és környékét most kicsit más szemszögből kapja lencsevégre... Hogy ez a másik szemszög egy békáé? - köszönhető a nemzetközi kétéltűvédelmi kampánynak!
A pályázat a nemzetközi Amphibian Ark (Kétéltű Bárka) - "2008. a Békák Éve" kampány keretein belül kerül kiírásra a Miskolci Állatkert és Kultúrpark, valamint a Miskolc Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal közös szervezésében. A pályázat célja fotók segítségével bemutatni a város csodálatos természeti környezetét. Kikötés viszont, hogy ezek a "szokásostól" eltérő nézőpontból kerüljenek bemutatásra (pl. békaperspektívából, magasból, halszemobjektívvel, közeli részlettel stb.). A pályázaton bárki részt vehet, állampolgárságától, lakóhelyétől, kortól, nemtől vagy foglalkozástól függetlenül. A pályázat nyitott mind hivatásos, mind amatőr fotósok számára. Bármely résztvevő maximum 10 képpel pályázhat.

(Ezek akár egységes sorozato(ka)t is alkothatnak.)

A pályázatra analóg (papíron min. 15x21 cm-es méretben) és digitális képeket is be lehet adni. (Az analóg képeket is kérik digitalizálni, ill. a digitális felvételeket nyomtatni.)

Képmanipuláció (panoráma összefűzése több képből, kisebb retusálás, színkorrekció stb.) megengedett, de csak azzal a kikötéssel, hogy nem változtathatja meg az eredeti kép tartalmát. A képek hosszabbik oldalának felbontása minimum 2500 pixel legyen, formátuma JPG.

0 Comments:

Post a Comment



Újabb bejegyzés Régebbi bejegyzés Főoldal